Konsultationer

Konsultationer

Nyckeln till utveckling såväl mänsklig som andlig är;

Tid. Tillit. Vila.

All utveckling sker i precis den takt du behöver just nu.

Våga ta det första steget på en ny stig.


Jag har arbetat på många olika sätt under åren för att lära mig och för att landa i den andlighet som är min. 

När du kommer till mig för en konsultation så blir det som en resa som vi gör i ditt inre. Dina energier talar till mig, din själ, din människa och din ande låter mig få veta vad du behöver. Mina änglar lyssnar och helar dig genom mina händer och mina energier. 

Det är väldigt svårt att beskriva det som sker men det blir alltid det som behövs i stunden. Jag kan behöva tala om blockeringar i ditt nuvarande liv, jag kan behöva gå tillbaka till gamla liv. Jag hör, ser och känner med och i dig i den stunden du är hos mig. Ibland tonar jag, ibland hamnar jag i trance även under enskilda konultationer. Detta är mitt sätt att arbeta under våra resor annars. 

Viktigt att veta när du kommer på en konsultation är att det jag säger till dig är bara en väldigt liten del av behandlingen. Den stora och fantastiska delen är det som sker i dig. Med dina energier och dina celler. 

Jag har tre olika sorters konsultationer som jag arbetar med nu. Jag har skrivit om dem nedan. Känn in vad som passar dig bäst. 


Om man inte kan komma till mig så kan jag även ge Healing och Änglabudskap på distans. Vi kan ha telefonkontakt, ses via facetime eller skype.


Du kan boka tid själv för healing och änglabudskap genom att trycka på bokadirekt knappen under fliken kontakt. 

Vill du vara med på en resa så erbjuds dessa än så länge i och kring Stenungsund. Skicka isåfall ett meddelande till mig via mail eller använd kontaktformuläret under fliken kontakt.


Healing och Änglabudskap

Jag arbetar med energier som når hela vägen in i din kropp och din själ. Jag balanserar, rensar och fyller dig med ny kraft. Jag ser dina blockeringar och hjälper dig att lösa upp dem. Allt i den takt som du klarar av.

Mina änglar talar med din ande och ser till att du får vad du behöver just nu. Hjälper dig att välja väg. Att våga ta första stegen på en ny stig. Kanske du behöver hjälp med din egen utveckling, både andlig och mänsklig. Ibland hamnar jag i trance men oftast förmedlar jag deras ord. 

Alla konsultationer blir olika, för de blir precis så som de är menade för just dig vid den tiden du är hos mig. Innan du kommer kanske änglarna förberder dig och du kan känna en del tankar och känslor som du inte riktigt är van vid, eller kanske kommer du att drömma mycket. Detta är precis som det ska och en förberedelse för det arbete som vi kommer att utföra när du är hos mig.

Tänk på att all utveckling kommer att ske precis i den takt som just du behöver. Så som din själ och ande tycker att du behöver, ty människan tenderar att vara lite rädd eller långsam ibland. Ingen vet bättre vad du behöver än ditt eget inre. Jag hjälper dig att komma i kontakt med det.


1400 kr för en session på ca 50 min. 

700 kr för en session på ca 25 min. 


Resor

Dessa tillfällen som jag kallar för resor görs i grupp. Här arbetar jag mycket genom trancen. Jag kommer att först prata om det änglarna förmedlar och sedan lämnar jag över mig till dem i trance och de talar och tonar genom mig.

Dessa resor öppnar upp porten mellan världarna och olika universum och dimensioner som berör deltagarna i stunden.

Deltagarna som sitter i en cirkel blir utrensade, balanserade och påfyllda. Dessa resor låter dem förnyas och släppa det gamla. En resa som måste göras via ett medvetet val då biljetten kan bli ganska dyr, men målet värt varenda uppoffring. Det de menar med en dyr biljett är att ju högre utvecklad du blir desto svårare blir det för dig att gå emot ditt eget bästa. Du kanske måste göra val som blir jobbiga i stunden men så bra för dig i det långa loppet.


350 kr per gång eller 300 kr per tillfälle om du köper klippkort.

Kristallslottsresor

Dessa tillfällen som jag kallar för Kristallslottsresor eller storresor är som en smak på de vanliga resorna. En storresa har mer fokus på utrensning, uppgradering och påfyllning för att utveckla andligheten och finna människan. 

Även här arbetar jag mycket i trance. 

Kristallslottsresor kallar jag dem då vi ofta hamnar i Kristallslottet under dessa resor. Kristallslottet har jag skrivit om under fliken änglabudskap.


Vad du investerar i dessa resor skriver jag i inbjudan per gång. 

© Copyright. All Rights Reserved to Pia Kristensen